ŠIBENIK

Screen Shot 2017-03-14 at 12

Šibenik je najstariji grad na Jadranu koji su osnovali Hrvati, a prvi put se spominje 1066.  godine. Zbog svog jedinstvenog položaja u najsigurnijoj prirodnoj luci na Jadranu, na ušću rijeke Krke, Šibenik se razvio u jedno od najznačajnijih renesansnih središta. Poznat je po svom srednjovjekovnom gradskom središtu s visokim kamenim kućama, kamenim ulicama, brojnim stubištima, prolazima, crkvama, samostanima i katedrali sv. Jakova, koja je dio UNESCO-ovog popisa svjetske kulturne baštine.

Osim bogate povijesti, Šibenik postaje sve popularnija destinacija zbog razvoja turističke ponude. Privlačnosti lokacije idu u prilog i dva nacionalna parka udaljena od Šibenika samo 30 minuta vožnje brodom ili automobilom.

HOTEL D-RESORT

Screen Shot 2017-03-14 at 13

Hotel D-Resort nalazi se pored marine za jahte, a nudi elegantan smještaj i spa centar s najsuvremenijom opremom. Hotelski restoran na najvišem katu nudi vrhunska jela i panoramski pogled na more i šibenski Stari grad. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi. Dostupna su 4 bara i salona smještena oko hotela. U srcu hotela nalazi se spa centar, gdje gosti mogu uživati u turskom hamamu, 2 saunama i fitness centru. Dostupni su specijalizirani tretmani lica i tijela. Povijesna jezgra Šibenika nalazi se na 3,3 km.

Hotel D-Resort udaljen je samo 9 km od autoceste A1 i 47 km od Zračne luke Split.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

logo

ivana.sisara@magtours.com

HR – Šibenik, Draga 2
t. +385 (0)22 201 150
t. +385 (0)22 201 151

Tvoje ime (obvezno)

Tvoj Email (obvezno)

Predmet

Tvoja poruka